Ústí nad Labem - Rada statutárního města Ústí nad Labem schválila nové cenové podmínky placeného stání na určených silnicích a parkovištích ve městě. Změnou radní zareagovali na potřebnou úpravu ceníku, který byl platný od roku 2004.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Mluvčí města Romana Macová uvedla, předmětem nových podmínek je v prvé řadě zrušení sníženého tarifu 5 korun za hodinu, který byl doposud na parkovišti u hotelu Vladimir. „Nahrazen byl základním tarifem ve výši 10 Kč/hod. Další změnou je zrušení celoplošných karet v plném rozsahu a jejich nahrazení předplatitelskou kartou pro firmy. Zároveň byl nastaven soulad se stávající legislativou v oblasti označení vozidel přepravujících zdravotně postiženou osobu. Změny se netýkají rezidentního parkování, to zůstává v nezměněné podobě, nedochází ani ke zvýšení parkovného," doplnila mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru