Městská hromadná doprava pojede na Velký pátek podle nedělních jízdních řádů
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na změnu jízdního řádu si musí dát pozor na Velký pátek cestující ústeckou městskou hromadnou dopravou (MHD). Jelikož jde o sváteční den, všechny linky pojedou podle jízdního řádu platného pro neděli.

Na své trasy nevyjedou školní trolejbusové linky 58 a 59. Cestující se nesvezou ani školními spoji na linkách 9, 15, 16, 19 a 27.

Akciová společnost Dopravní podnik města Ústí nad Labem byla založena 1. ledna 1997 jako nástupce zrušeného státního podniku Dopravní podnik města Ústí nad Labem. Zakladatelem a jediným akcionářem je město Ústí nad Labem. Společnost zajišťuje zejména provoz hromadné dopravy ve městě Ústí nad Labem a jeho blízkém okolí. Disponuje autobusovým a trolejbusovým vozovým parkem. Od listopadu 2010 také provozuje lanovou dráhu na Větruši.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru