Bukov – Napadení bezdomovkyně v ústecké Masarykově nemocnici se museli ve čtvrtek 12. ledna ve večerních hodinách zabývat ústečtí strážníci. Celý incident poté skončil na Policii České republiky.

Napadená žena. Zdroj: MP Ústí nad Labem

Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že krátce před devátou hodinou večerní přijali na tísňové lince 156 oznámení, o napadení ženy neznámým mužem v ústecké nemocnici. „Po příjezdu strážníků na místo se k nim přihlásila známá bezdomovkyně Ivana G.(1962), která hlídce sdělila, že ji napadl bezdomovec Pavel Š.(1986) a požadoval po ní peníze. Když toto odmítla, dotyčný ji fyzicky napadl a udeřil jí několikrát pěstí do obličeje. Vzhledem k tomu, že napadená chtěla na útočníka podat trestní oznámení, strážníci na místo přivolali hlídku Policie České republiky, která si celý případ převzala k dalšímu šetření," dodal Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru