Neštěmice – Strážníci a úředníci městského obvodu Neštěmice spolu s místostarostkou Ivanou Fišerovou (ČSSD) v minulých dnech provedli pravidelnou kontrolu zábavních podniků. Zaměřili se především na výherní automaty.

Kontrola automatu. Akce se zúčastnila (na snímku uprostřed) místostarostka Neštěmic Ivana Fišerová. Zdroj foto: Úřad městského obvodu Neštěmice

„Namátkovou kontrolu prošlo celkem 53 přístrojů ve 13 provozovnách. Pouze v jednom případě jsme zjistili pochybení, kdy byl automat provozován bez povolení. S majitelem provozovny zahájíme správní řízení, kde mu může být uložena peněžní pokuta. Spodní hranice sankce je 10 000 Kč," uvedla místostarostka Neštěmic Ivana Fišerová, která v rámci prevence kriminality v Krásném Březně, Neštěmicích a Mojžíři plánuje více kontrolních akcí.

V městském obvodě Neštěmice mají cekem 93 výherních automatů ve 22 provozovnách, které mají povolen provoz do 31. prosince 2016.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru