Ústí nad Labem - Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. pokračuje v projektu „Hledáme patrony nových vozů", jehož cílem je zviditelnit ústecký sport. Dalším z našich oddílů, který se bude prezentovat na voze MHD, je fotbalový klub FK Ústí nad Labem.

Po našich basketbalistech, florbalistech, amerických fotbalistech, hokejistech, karatistech, házenkářek, judistech a dalších se dočkali svého vozu i ústečtí fotbalisté. Vůz IVECO URBANWAY CNG, který byl zakoupen v rámci Operačního programu životního prostředí – Nákup CNG autobusů a jehož „číslo dresu" je 74, prošel svým křtem v pátek 14. října 2016, a to netradičním způsobem.

Slavnostní křest autobusu se tentokráte konal na Městském stadionu v rámci domácího utkání mezi FK Ústí nad Labem a MFK Vítkovice. O poločase vůz slavnostně pokřtila primátorka města Ústí nad Labem paní Ing. Věra Nechybová, jejími asistenty byli výkonný ředitel FK Ústí nad Labem Ing. Petr Heidenreich a výkonný ředitel Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s., Ing. Libor Turek, Ph.D..

Celé zajímavé akci přihlíželo celkem 784 návštěvníků, tím tak byl vytvořen rekord v účasti diváků na křtech vozů. Věříme, že se našim fotbalistům bude vůz líbit a patří jim dík za to, že se ve slavnostní den nenechali zahanbit a MFK Vítkovice porazili 2:1. Gratulujeme!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru