Našel v centru města peněženku, vzal si z ní peníze a nakupoval i na kartu
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Most - Policejní komisař zahájil trestní stíhání 29letého muže pro trestní čin Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a Krádeže. Obviněný na parkovišti v centru města nalezl peněženku, kterou následně prohledal a ponechal si pouze hotovost a platební karty.

"Ostatní vyhodil do kontejneru. Než majitel karty stačil zablokovat, tak pachatel na ně ihned poté ve třech případech učinil nákupy do výše 500 korun. Byl si velice dobře vědom, že může pouze do této výše, neboť není nutné zadávat PIN kód karty. Škoda, kterou majiteli způsobil se pohybuje kolem 12 tisíc korun. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru