Ústí nad Labem - Vedení ústecké policie uspořádalo pro veřejnost ve čtvrtek na parkovišti u Zimního stadionu již 5.ročník Dne policie a složek Integrovaného záchranného systému. Preventivní akce i tentokrát přilákala velké množství předškoláků, školáků ale i jejich rodičů a prarodičů.

Den policie na parkovišti ústeckého zimáku přilákal stovky návštěvníků. Foto: Jan Vraný

I v letošním roce Den s Policií na celé dopoledne zaplnil prostor nejrůznějšími vozy záchranářů, policistů, hasičů ale i vojáků, soutěžními stanovišti a především ukázkami výcviku služebních psů, policejních těžkooděnců i hasičů u nehody. Nejen děti, ale i dospělí, mohli vidět téměř skutečný policejní zásah, práci hasičů u dopravní nehody i ukázku psovodů. 

Primátorka Ústí nad Labem si posléze sama vyzkoušela takzvané "opilecké" brýle, které simulují vidění člověka v podnapilém stavu, povzbudila soutěžící děti a následně poděkovala všech složkám, které zajímavou akci připravily.

 


Den policie na parkovišti ústeckého zimáku přilákal stovky návštěvníků. Foto: Jan Vraný

V parném tropickém dni ale u dětí převažovala obyčejná voda. Tu hasiči z proudnic stříkali přímo do rozvášněného davu školáků. Děti přitom skandovaly VODA, VODA, VODA, která návštěvníky opravdu příjemně osvěžila. Pátý ročník Dne policie a složek IZS v Ústí nad Labem si závěrem pochvaloval i šéf ústeckých policistů Vladimír Danyluk.

FOTOGALERIE:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru