Opilec přehlédl zaparkované vozidlo. Zraněný odešel od nehody domů
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu kolem sedmé hodiny večer na komunikaci vedoucí z Malého Března na obec Valtířov došlo k dopravní nehodě dvou vozidel. Dvaapadesátiletý řidič vozidla VW Golf jedoucí od obce Malé Březno narazil do levé přední části zaparkovaného vozidla BMW.

Následně se pokusil z místa odjet, avšak vzhledem k nepojízdnosti svého vozidla odešel domů pěšky. "Policisté muže krátce na to v místě trvalého bydliště společně se záchranáři nalezli. U muže byla provedena dechová zkouška, která byla pozitivní s výsledkem 1,8 promile," uvedla mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Vzhledem ke zranění, které při nehodě utrpěl, byl zdravotnickou záchrannou službou odvezen k ošetření do nemocnice. "V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," dodala policejní mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru