Ústí nad Labem – Nechat si seřídit jízdní kolo, provést po zimně jarní servis, připojit se na internet budou moci od neděle 3. dubna cyklisté na ústeckém Zanádraží. Své dveře ve 14.00 hodin otevře návštěvníkům cyklopoint.

Cyklopoint na Zanádraží otevírá své dveře. Na snímku zaměstnanec Městských služeb Vladimír Vašek.
Foto: Petr Sochůrek

Mluvčí města Romana Macová uvedla, že u příležitosti slavnostního otevření cyklopointu bude probíhat doprovodný program. „Své umění předvedou členové týmu Basta cheerleaders a připravena je soutěž o zajímavé ceny. Poté se ve 14.30 hodin program přesune na labskou cyklostezku, kde od 15.00 hodin proběhne biketrealová show Tomáše Eibla. V 15.30 hodin odstartuje závod„3 mosty", který je určen všem bez rozdílu věku a proběhne v několika kategoriích. Registrace závodníků začíná ve 14.30 hodin. Děti si budou moci vyzkoušet jízdu zručnosti a pro nejmenší máme připraven závod odrážedel. Pro návštěvníky slavnostního otevření cyklopointu, kteří na akci dorazí autem nebo pěšky, bude připravena půjčovna elektrokol a koloběžek," dodala Romana Macová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru