Ústí nad Labem – Rada statutárního města Ústí nad Labem už má jasno, kdo se postará o správu a údržbu Městských sadů. První část veřejné zakázky na údržbu zeleně u radních vyhrála firma AVE a o vodní prvky se postará společnost J&T Česká republika.

Městské sady v Ústí nad Labem jsou častým dějištěm nejrůznějších kulturních akcí.
Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Mluvčí města Romana Macová uvedla, že firmy zakázky vyhrály ve veřejné soutěži s názvem Správa a údržba Městských sadů v Ústí nad Labem. „V první část veřejné zakázky „Správa a údržba zeleně v Městských sadech" ve prospěch společnosti AVE Ústí nad Labem rozhodli radní na základě doporučení hodnotící komise. Společnost se s nabídkovou cenou 13,999 milionu korun na 7,5 let umístila na prvním místě. Druhá skončila firma Rosea a třetí místo obsadila společnost Marius Pedersen. Celkem se do první části veřejné soutěže přihlásilo osm uchazečů," informovala mluvčí města.

Na správu a údržbu vodních prvků v Městských sadech, tedy druhou část veřejné zakázky „Správa a údržba Městských sadů v Ústí nad Labem", se přihlásilo šest uchazečů. „Rada města rovněž na základě doporučení hodnotící komise schválila přidělení zakázky společnosti J&T Česká republika s.r.o., která se s cenou 3,03 milionu korun umístila na prvním místě. Druhá v pořadí byla AVE Ústí nad Labem, třetí Gabriel s.r.o. a čtvrtá společnost Marius Pedersen. Celková vysoutěžená cena za obě části je výrazně nižší než například nabídka centrálního městského obvodu, který požadoval převedení Městských sadů do správy obvodu a uvedl cenu 27,99 milionu korun na 7 let," doplnila Romana Macová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru