Zdrogovaný motorkář policistům neujel ani neutekl. Navíc se o něj zajímají kriminalisté z toxi týmu
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Neštěmice – Projet se na motocyklu rozhodl v pátek devětadvacetiletý motorkář. Nic zvláštního by na tom nebylo, kdyby za řídítka neusedl přes zákaz posilněn alkoholem a drogou a na cestu si nepřibalil sáčky s bílou krystalickou látkou.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že se povedlo neštěmickým policistům hříšníka zadržet. „Kolem půl třetí odpoledne v ulici Sibiřská se policisté rozhodli zastavit a zkontrolovat devětadvacetiletého řidiče na motocyklu Honda VFR 750. Řidič na pokyn k zastavení zareagoval a zastavil. Však ve chvíli, kdy k němu policisté šli, tak se rozjel a začal hlídce ujíždět. Policisté muže pronásledovali směrem na Arnultovice. Když řidič viděl, že pravděpodobně neujede, tak zastavil, motorku položil a utíkal pryč do pole. Přecenil ovšem své schopnosti, protože za krátko jej policisté doběhli a zadrželi. Provedené zkoušky, jak na přítomnost alkoholu, tak na přítomnost drog, byly pozitivní a řidič putoval do policejní cely. Následnou kontrolou evidencí se rovněž zjistilo, že má až do roku 2019 vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. V současné době je tedy podezřelý z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ doplnila policistka a dodala: U tohoto paragrafu to ale nekončí. Policisté při osobní prohlídce u podezřelého nalezli několik sáčků s bílou krystalickou látkou. Následně sáčky zajistili a poslali na chemickou expertízu. V současné době si případ převzali ústečtí kriminalisté z linie toxi.“

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru