V koupelně ležel vysílený muž, souseda vzburcovalo podezřelé chroptění
Strážníci ústecké městské policie poskytují pomoc. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Operačním střediskem ústecké městské policie vyslána hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice SNP, odkud na tísňovou linku městské policie telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že z bytu jeho souseda slyší nějaké podezřelé zvuky.

Strážníci na místě zjistili, že oznámení se zakládá na pravdě, když přes zavřené dveře slyšeli pouze chroptění a na zvonění a bouchání na dveře se nedočkali žádné reakce. Z tohoto důvodu byl hlídkou proveden vstup do bytu, kde v koupelně strážníci nalezli vysíleného muže, neschopného pohybu. Hlídka poskytla dotyčnému první pomoc a na místo přivolali zdravotní záchrannou službu, která si muže odvezla do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

Zhruba za dvě hodiny tito strážníci vyjížděli k dalšímu případu do ulice Pionýrů, odkud na operační středisko telefonovala dcera ženy, která operátorovi sdělila, že se nemůže dozvonit na svou matku, ačkoli dotyčná je doma. I v tomto případě strážníci po dohodě s dcerou ženy vnikli do bytu, kde nalezli na zemi ležet dehydrovanou ženu vyššího věku, která zde ležela již od předešlého dne. Hlídka dotyčné poskytla první pomoc a na místo opět přivolala zdravotníky, kteří si seniorku převezli do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru