Ústí nad Labem – Bez SMS jízdenky se budou muset obejít od pátku odpoledne do soboty ráno cestující MHD, kteří využívají služeb mobilního operátora 02. Důvodem jsou technické práce na službě.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Jak uvedla Jana Dvořáková z ústeckého dopravního podniku, služba bude omezená od 16:00 hodin do 08:00 hodin. „V těchto hodinách proběhne z důvodu technických prací plánovaný výpadek služby Premium SMS mobilního operátora O2. Během výpadku bohužel může docházet ke krátkodobým výpadkům dostupnosti Premium SMS. Odeslané zprávy budou doručeny se zpožděním. Za vzniklé komplikace nezaviněné naší společností se omlouváme," doplnila Jana Dvořáková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru