Severní Terasa – Na nefunkční semafory si v posledních dnech stěžovali řidiči projíždějící rušnou křižovatkou u hoteláku. Důvodem byla technická závada na řadiči, který ovládá světelné signály. Firmě spravující světelnou signalizaci se povedlo semafory uvést zpět do provozu.

Světelná křižovatka

Světelná křižovatka u hoteláku. Foto: Petr Sochůrek

Jak uvedl Dalibor Dařílek z ústeckého magistrátu, světelná signalizace v současné době funguje v provizorním režimu. „Firma, která má údržbu světelné signalizace na starost, prozatím vyměnila segment řadiče, aby světelná signalizace fungovala a řídila v rušné křižovatce provoz. Už jsme objednali nový řadič, aby nedocházelo k tak častým výpadkům," řekl Dalibor Dařílek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru