Ústí nad Labem – Domácnosti a firmy napojené na vodojem Klíše musí počítat s osmihodinovou uzavírkou pitné vody, kterou plánuje společnost Severočeské vodovody a kanalizace od středy 22.00 hodin do čtvrtka 6.00 hodin ráno. Důvodem je výměna armatur na odtokovém potrubí.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí města Romana Macová uvedla, že přerušení dodávky vody se týká 9114 odběratelů v Ústí nad Labem. „Ústečané, kterých se uzavírka týká, byli informováni prostřednictvím vylepených lístků a zaregistrovaným zákazníkům společnosti Severočeské vodovody a kanalizace byla odeslána SMS zpráva," doplnila mluvčí Romana Macová.

Voda nepoteče v ulicích:

Alešova, Balbínova, Beethovenova, Berní, Bezručova, Bozděchova, Brožíkova, Cestička, Černá cesta, České mládeže, Hany Kvapilové, Herbenova, Jateční, Kekulova, Klíšská, Kolonie, K. Čapka, Koněvova, Králova výšina, Londýnská, Masarykova, Mendělejevova, Mezidomí, Moskevská, Na Drahách, Na Okraji, Na Popluží, Na Spálence, Na Vlnovce, Na Výrovce, Okružní, Ostrčilova, Palachova, Pasteurova, Pod Holoměří, Resslova, Rooseveltova, Růžový palouček, Sadová, Sládkova, Slavíčkova, Solvayova, Stará, Střížovická, Šaldova, Štefánikova, Thomayerova, U Koupaliště, U Lanovky, U Městských domů, U Nemocnice, U Panského dvora, U Stadiónu, Ulice práce, V Jámě, V Lukách, V Pískovně, V Podhájí, V Zahrádkách, Vilová Ulička, Vinařská, Za Vozovnou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru