Střekov – S dopravním omezením budou muset v pátek počítat řidiči v Žukovově ulici, která spojuje dolní část Střekova s Novosedlickým náměstím. Uzavírka se dotkne i nákladních aut mířících do provozů bývalé Setuzy.

Plánované uzavírky železničního přejezdu v Žukovově ulici. Foto: Petr Sochůrek
Železniční přejezd dělníci uzavřou úderem šesté hodiny ranní. Otevřít by ho měli v šestnáct hodin. Objízdná trasa povede z ulice Národního Odboje do Děčínské ulice, na nájezd na Mariánský most do ulice Nová, Poslední cesta, Kojetická, Novosedlické náměstí.

Na železnici mezi Střekovem a Děčínem si rekonstrukce trati vyžádala uzavření více přejezdů. Objížďky jsou značené. Práce začaly 26. srpna a potrvají do konce roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru