Při dopravní nehodě v Neštěmicích vyhasl život třiasedmdesátiletého muže
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Neštěmice – Černým písmem se do statistik nehodovosti na Ústecku zapíše střet, který se stal v pátek 10. listopadu v ranních hodinách v Neštěmicích. Na křižovatce silnice I/62 s ulicí Seifertova museli dopravní policisté řešit vážnou dopravní nehodu čtyř aut.

O karambolu s usmrcením informovala Policie České republiky v pondělí 13. listopadu ve zprávě o nehodovosti za uplynulý týden v Ústeckém kraji. „Při nehodě zemřel třiasedmdesátiletý muž, jedna osoba byla lehce zraněna a jedna těžce. Jednalo se o dopravní nehodu dvou osobních aut, vozidla zdravotnické záchranné služby a kamionu. V současné době je dopravní nehoda v šetření ústeckých dopravních policistů,“ uvedla ke střetu v Neštěmicích mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

Její kolegyně Šárka Poláčková ke svodce nehodovosti za uplynulý týden doplnila, že v Ústeckém kraji dopravní policisté řešili 193 nehod a havárií. „Kromě usmrceného člověka na Ústecku, těžce zraněni byli tři lidé a lehké zranění utrpělo 28 osob. Hmotná škoda byla odhadnuta na  8 415 000 korun. Nejčastěji za dopravní nehody mohl nesprávný způsob jízdy, a to v 59 případech. Ve 37 případech bylo příčinou nedání přednosti v jízdě, ve 27 případech nepřiměřená rychlost a v 7 případech nesprávné předjíždění. Pod vlivem alkoholu byl 1 účastník dopravní nehody,“ dodala policistka Šárka Poláčková.

Počet nehod v jednotlivých okresech: DC – 22, CV – 19, LT – 26, LN – 42, MO – 17, TP - 22, UL – 42 a dálniční odd. – 3.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru