Velké Březno - Na boku skončil kamion převážející sudy s pivem poblíž Velkého Března na Ústecku, pod kterým se utrhla krajnice a nákladní vozidlo sjelo z vozovky. Policisté hlavní silniční tah z Ústí nad Labem na Zubrnice v místě nehody museli na několik hodin uzavřít. Přivolaní hasiči totiž nejprve museli přeložit z havarovaného vozu sudy s pivem na palety. Teprve pak těžká vyprošťovací technika kamion z příkopu vyprostila.

Nehoda převráceného kamionu se sudy u Velkého Března zkomplikovala dopravu. Foto: Jaroslav Pišl/SDH Malé Březno

Karambol se naštěstí obešel bez zranění. Vyprošťovací práce ale zkomplikovaly dopravu v okolí Malého Března. Policisté tak museli dopravu odklánět na objízdné trasy. A v okolí se tak tvořily dlouhé kolony popojíždějících automobilů. Na místě nehody vedle hasičů z Malého Března zasahovali také dobrovolní hasiči z Malého Března. 

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru