Ústí nad Labem – Nejen dohlížet na veřejný pořádek, ale také pomáhat druhým v nouzi, to je úkol městských strážníků. Svědčí o tom výjezd do ulice Keplerova v Krásném Březně.

Strážníci museli k seniorovi slanit. Zdroj: MP Ústí nad Labem
Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že skupina operativního zásahu vyjela na žádost operačního střediska do ulice Keplerova. Oznamovatelka Naděžda Š. operátorovi sdělila, že se nemůže dostat do bytu svého nemocného bratra Františka K.(1941) a má podezření, že není zdravotně v pořádku. Strážníci pomocí lezecké techniky slanění do bytu, kam se dostali pootevřeným oknem. Zde našli na zemi ležet muže, který byl prochladlý, proto ho přikryli dekou a snažili se s ním komunikovat až do příjezdu záchranné zdravotní služby. Ta seniora převezla do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření," doplnil Jan Novotný.

Strážníci prochladlého muže předali záchranářům. Zdroj: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru