Muž ulámal několik větví z keřů, chtěl je použít k výrobě věnců
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu v 8 hodin a 50 minut byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků na autobusovou zastávku v ulici Mezní, odkud na tísňovou linku městské policie telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že se zde nachází muž, který ulámal několik kusu větví z tamních keřů.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že se jedná o bezdomovce, který měl u sebe igelitový pytel napěchovaný větvemi z jehličnatých keřů. Na dotaz strážníků, kde tyto větve ulámal a na co je potřeboval jmenovaný odpověděl, že je ulámal z keřů v ulici Svojsíkova, a že je chtěl použít k výrobě věnců. Dotyčnému muži byl pytel s těmito větvemi odebrán a po zadokumentování celé události byl případ předán příslušné přestupkové komisi k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru