Ústí nad Labem – Zhruba přes dva tisíce převážně dámských oděvů od osobností českého showbyznysu přivezla ve středu do Obchodního centra Forum známá česká zpěvačka Bára Basiková. U eskalátoru pod kinem otevřela svůj charitativní bazar. (psali jsme)

Bazar Báry Basikové ve Foru. Foto: Petr Sochůrek
Jak uvedla sama umělkyně, s akcí jezdím po celé České republice třetím rokem. „V Ústí jsem poprvé. Lidé u nás najdou jak značkové luxusní oděvy, tak věci s retailových obchodů. Cílem je udělat radost všem, ne jenom těm, kteří získají utržené peníze. Pro příklad můžu uvést, že mezi zbožím je luxusní kabelka, jejíž pořizovací cena byla deset tisíc korun a my ji prodáváme za necelé dva tisíce," řekla Bára Basiková.

Získaná částka z prvního ústeckého charitativního bazaru půjde na seniory v kraji. „Máme vytipované tři instituce, mezi které chci peníze rozdělit. Vždy utržené peníze z bazaru jdou na seniory nebo děti," doplnila zpěvačka.

Lidé se marně pídili, po které osobnosti si oděv kupují. „Je to záměr, na kterém jsme se s kolegyněmi domluvily. Můžu jen prozradit, že do ústeckého bazaru věnovaly věci například Lucie Bílá, Monika Absolonová nebo Vendula Svobodová," uvedla umělkyně.

Bazar Báry Basikové nebyl v Ústí naposledy. „Chtěla bych podkovat vedení Fora za bezvadnou spolupráci a poskytnutí prostoru zdarma. Už jsem přemýšlela o tom, že bych založila se svým bazarem v Ústí tradici. Další by se mohl konat před Vánoci na přelomu listopadu a prosince," řekla závěrem Bára Basiková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru