Neštěmice – Republikoví policisté stále pátrají po neznámém mladíkovi, kterého zachytily kamery krátce po krádeži. Mladík je podezřelý, že koncem měsíce března v ulici Na Výšině kolem patnácté hodiny odpoledne využil chvíle, kdy osmpadesátiletá žena odemykala vchodové dveře panelového domu a z ruky jí vytrhl kabelku. (psali jsme)

Poznáváte mladíka na snímku. Volejte linku 158. Foto: zdroj Policie ČR
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že poškozená se snažila zloděje chvilku pronásledovat, ale byl rychlejší a po pár metrech jí zmizel z dohledu. „Podle popisu poškozené se jedná o mladíka kolem dvaceti let, cca 170 cm vysokého, štíhlé postavy. Aby skryl svou tvář, tak měl na hlavě kapuci. Někteří by ho ovšem mohli poznat podle látkové bundy, kterou měl na sobě. Jedná se o bundu s modro-bílými kostkami," řekla policistka.

V případě jakékoliv informace k osobě tohoto muže, se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru