Ústí nad Labem – Odchytit psa, který pokousal desetiletou dívku, museli strážníci městské policie. Pes skončil v útulku.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Jan Novotný, zástupce ředitele městské policie, uvedl, že na tísňové lince přijali oznámení, že v ulici Krátká byla pokousána a poškrábána neznámým psem Patricie D.(2005). „Na místo se dostavil psovod městské policie, který dotyčného psa odchytil a odvezl do městského útulku. Vzhledem k tomu, že se nepodařilo zjistit majitele psa, dohodli se strážníci s pracovnicí útulku na vyšetření zvířete na vzteklinu. Otec pokousané dívky byl kontaktován strážníky, kteří mu vysvětlili, jak má v tomto případu dále postupovat," doplnil Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru