Ústí nad Labem – Na více jak týden se zastaví lanovka na výletní zámeček Větruše. Důvodem je mimořádná a pravidelná údržba dráhy spojující Obchodní centrum Forum s dominantou města.

Lanová dráha Větruše. Foto: Petr Sochůrek
Jana Dvořáková z dopravního podniku uvedla, že lanovka nepojede jedenáct dní. „Ve dnech 24. března do 29. března odstavíme lanovku mimořádně z technických důvodů. Poté od 30. března do 3. dubna podle platného řádu provedeme pravidelnou roční údržbu," doplnila Jana Dvořáková.

Od soboty 4. dubna 2015 na Lanové dráze Větruše začne platit letní jízdní řád. „Provozní doba se ráno i večer prodlouží. Kabinky tak budou vyjíždět každých 15 minut od 8:00 až do 22:00 hodin," dodala Jana Dvořáková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru