Oprava zastávky omezila silniční provoz u nemocnice
Stavební práce. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Místo autobusů a trolejbusů záliv obsadila těžká stavební technika. Cestující vystřídali stavební dělníci. Silniční provoz je sveden do jednoho jízdního pruhu. To je obrázek těchto dní na zastávce městské hromadné dopravy Bukov - sanatorium na ulici Sociální péče, která spojuje městskou část Bukov se Severní Terasou.

Důvodem stavebních prací a omezení je rekonstrukce stanice. Ulici Sociální péče protíná silnice I/30, kterou spravuje Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD). „Zakázku jsme zahájili 31. července letošního roku. Délka její realizace je podle smlouvy čtyři měsíce, takže v případě bezproblémového průběhu prací by měla být stavba hotova nejpozději do konce listopadu letošního roku,“ uvedla mluvčí ŘSD Nina Ledvinová.

Zastávka městské hromadné dopravy je po dobu rekonstrukce zálivu pro trolejbusy a autobusu přesunuta směrem nahoru k hlavnímu vjezdu do ústecké Masarykovy nemocnice. Projíždějící řidiči musí počítat s usměrněním dopravy a věnovat pozornost přechodnému dopravnímu značení.

1209 soc pece2

SILNIČNÍ PROVOZ JE SVEDEN DO JEDNOHO JÍZDNÍHO PRUHU. FOTO: PETR SOCHŮREK

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru