Krásné Březno – Na poklidné dopoledne před štědrovečerní večeří zvou všechny Ústečany ošetřovatelé ústecké zoo. Připravili si pro ně vánoční nadílku, při které návštěvníci uvidí na vlastní oči rozbalování dárků zvířaty.

Komentované krmení tuleňů. Foto: Petr Sochůrek
Další nadílka bude nachystána v 10.50 hodin v pavilonu opic, kde budou zabalené balíčky čekat na makaky kápové, mandrily rýholící a kočkodany diadémové. Nadílka bude pokračovat v pavilonu exotária v 11.10 hodin, kde si budou své dárky rozbalovat jihoameričtí primáti. Ve vedlejším pavilonu šelem bude v 11.25 hodin připraven pravý vánoční stromek a dárky pro medvědy malajské Barmu a její dceru Babu. Poté bude v 11.55 hodin v premiéře probíhat v nové expozici pod restaurací Koliba nadílka pro lemury kata. Následně budou v 12.10 hodin připraveny ozdobené stromečky pro naše žirafy Rothschildovy a poslední nadílka bude v 12.20 hodin probíhat u slonů. Obě slonice Kala a Delhi jsou zvyklé na různé schovávačky při krmení, takže si se zabalenými dárky jistě hravě poradí.

Zoo je na Štědrý den otevřena pouze do 14.00 hodin a vstup je pro malé i velké návštěvníky zdarma!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru