Vaňov – Zásah leteckých záchranářů a hasičů si vyžádal kolaps šestnáctileté dívky, která se vydala na výlet okolo vaňovských vodopádů po turistické trase „zelená“. Mladou slečnu po ošetření vrtulník transportoval do ústecké Masarykovy nemocnice.

Mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník uvedl, že na lince první pomoci přijali v pondělí v odpoledních hodinách oznámení o kolapsu mladé turistky. „Podle volajícího měla být dívka v bezvědomí. Kvůli špatně přístupnému terénu jsme na místo vyslali leteckou záchrannou službu. Lékař se záchranářem k dívce slanili a ošetřili ji do plného vědomí. Poté pacientku za pomocí podvěsu transportovali do ústecké nemocnice,“ dodal mluvčí.

Na místě také zásahovala lezecká skupina ústeckých hasičů.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru