Ústí nad Labem – S dopravním omezením museli ve čtvrtek ráno počítat řidiči ve Všebořické ulici u místního hypermarketu. Řidiči osobního auta se povedlo kuriózním způsobem nabourat dodávku, jejíž část skončila na přední kapotě osobáku.

Kuriózně vypadající nehoda ve Všebořické ulici zaměstnala policisty. Foto: Monika Lehečková
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová ke střetu uvedla, že se srazili před přechodem pro chodce tři řidiči aut. „První s řidičů zastavil před přechodem pro chodce. Do něj narazil řidič dodávky. Poté vlivem nedodržení bezpečné vzdálenosti za jedoucím autem do dodávkového vozu narazil řidič Fordu Focus," dodala policistka.

Kuriózně vypadající nehoda ve Všebořické ulici zaměstnala policisty. Foto: Monika Lehečková
Nehoda se obešla bez zranění. Dopravní omezení ve Všebořické ulici směrem na Teplice trvala zhruba dvě hodiny.

Čtenáři, jste svědky něčeho zajímavého? Posílejte nám fotografie na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. My, celou událost prověříme a snímky uveřejníme na našich stránkách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru