Voda natekla po noční bouřce lidem do domů, padaly stromy, blesk poškodil komín
Hasiči na nábřeží v Ústí při předešlé bouřce. I nyní tam čistili kanály. Foto: e-usti.cz
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Hasičské jednotky v Ústeckém kraji vyjely 10. srpna od 0:50 do 7:30 k 13 událostem způsobeným noční bouřkou.

V okresu Děčín vyjížděly hasičské jednotky k pěti událostem. V Lobendavě spadl strom přes cestu, u Pravčické brány byl naplavený písek na komunikaci, v Děčíně – Křešicích byly ucpané kanály, v Děčíně – Podmoklech byla zaplavena křižovatka Pětimostí, v Šluknově blesk poškodil komín domu.

V okresu Louny spadl strom na telefonní vedení a silnici v obci Libořice – Železná.

V okresu Most čerpali hasiči vodu nebo pročisťovali průtok na třech místech. Vod natekla do domu v Meziboří, do třídírny Severní energetické v Komořanech, do domu v Horním Jiřetíně.

V okresu Teplice čerpali hasiči vodu ze zatopené výtahové šachty v Krupce – Maršově. Voda sama odtekla z domku ve Verneřicích.

V okresu Ústí nad Labem spadl strom na cestu v Arnultovicích a v Povrlech. Kanály pročisťovali hasiči na Střekovském nábřeží.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru