Kinematograf bratří Čadíků vydělal v Ústí na tělesně postižené přes sedm tisíc korun
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Lidické náměstí – Nejen zhlédnout pěkný český film pod širým nebem, ale také podpořit tělesně postižené měli možnost v uplynulých dnech návštěvníci Kinematografu bratří Čadíků, který své promítací plátno roztáhl na Lidickém náměstí. Čtyři večery si tak milovníci biografu vychutnali atmosféru Letního kina.

Miluše Šimůnková z centrálního městského obvodu uvedla, že letos do Ústí kinematograf zavítal popatnácté. „V tomto roce návštěvníci promítání přispěli částkou 7 170 Kč. Za celých patnáct let pak výtěžek činí 450 921 Kč,“ dodala úřednice.

Sandra Štefaniková z oddělení komunikace Konta Bariéry 77, kam výtěžek putuje, uvedla, že i menší příspěvky pomáhají konkrétním dětem a dospělým s handicapem. „Ze získaných prostředků podporujeme nákup nákladných rehabilitačních přístrojů, který u handicapovaných zmírňuje poškození vyvolané nedostatkem pohybu a mobilizuje zbytkové síly svalů,“ dodala Sandra Štefaniková.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru