Již za působnosti bývalého největšího klubu karate v republice, Slovanu NV, byli do našeho města, přilákáni mezinárodní účastníci řady evropských zemí na kvalitní soutěž VC KARATE. V současnosti již po mnoho let tuto štafetu přebírá opět jeden z největších klubů karate v republice SKR SPORT UNION.

Ilustrační foto. Shotokan klub Rajchert

Ten v letošním roce přeskočil půlkulaté výročí svých mezinárodních soutěží a po 46. pozval do severočeské metropole závodníky z Dánska, Švédska, Německa, Slovenska, Polska, Slovinska a dalších států. Tradičně je tato soutěž uspořádána v měsíci říjnu, jako přípravný turnaj před mistrovství světa. Této šance využívá stále více zahraničních reprezentací, aby si nabrousily svou formu. V sobotu 11.10. 2014, ve sportovní hale Sportcentrum Sluneta na Klíši, vypuknou od 9:00 hodin eliminační zápasy v bojových sestavách kata. Od 11:00 hodin pak, po slavnostním ceremoniálu, začnou vyřazovací boje sportovního zápasu kumite jednotlivců i týmů.

Očekává se opět účast na 400 – 500 soutěžících a klání bude i v objektivu České televize - ČT 4. Celou akci podporuje, Krajský úřad Ústeckého kraje, Magistrát města Ústí nad Labem, Český svaz karate a Ústecký krajský svaz karate.
Přijďte podpořit nejen ústecké, ale české závodníky stojící v řadách reprezentace. Vstup je, jako již tradičně, zdarma.

Josef Rajchert

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru