Užín - Je to už pět dní, kdy na letišti Úžín odstartoval náš dlouho vysněný a dlouho plánovaný festival. Chtěli jsme jím přispět na dobrou věc a přitom oslovit spoustu lidí. Svou multižánrovostí, zapojením jiných kultur, zajímavým nápadem a hlavně srdcem, které do toho dáváme, jsme chtěli oslovit co nejvíce lidí a upořádat v Ústeckém kraji akci, na které se lidi pobaví a na níž dlouho nezapomenou.

Ať už se nám něco nepovedlo, dotáhli jsme svůj nápad do konce a v polovině srpna, přesně od čtvrtka do nedělního rána Vám přinesli to nejlepší, co jsme v tu chvíli ze sebe mohli dostat. Jsme Vám vděční, že jste u toho s námi byli, že jste s námi celý festival zažili a užili si ho zrovna tak. Věříme, že příští ročník přinese mnoho nových zážitků a výzev k překonání. Vybaveni cennými zkušenostmi z letošního ročníku bude ten následující pestřejší o doprovodný program, nové kapely a lepší počasí!

Ve čtvrtek dorazilo 250 lidí, v pátek a sobotu potom něco mezi 600 – 700 návštěvníky. Na NAFESTU mezi čtvrtkem a sobotní nocí vystoupili: Např: Cuppela, KFC, No Discipline, Strange Fetish, Yzo gang, Haha Crew, Distant Muzik, Gleb, MessenJah a spousty dalších kapel a djů.

Důležitou a pro nás nešťastnou roli sehrálo počasí. Pršelo, pršelo, ale v sobotu k odpoledni se vše změnilo k lepšímu. I přesto si ale počasí vzalo svou daň. Kvůli naším obavám, různým nástrahám a komplikacím jsme museli zrušit vystoupení všemi nejvíce očekávaného Delika. Mrzí nás to a věřte, že se Vám to vynasnažíme revanšovat.

Festival se krom jiného musel vypořádat také s různými fámami, které od páteční noci přicházely k dobru na sociálních sítích. Tyto informace jsou však zcela mylné. K několika roztržkám a incidentům na NAFESTu sice došlo, nestalo se ale nic, co by svým rozsahem nebylo na obdobných akcích obvyklé.

My jsme do toho ovšem šli na fest a NAFEST jsme si na fest užili se všemi jeho klady, ale i zápory. Vždyť moudrý z nebe nikdy nespadl a my věříme, že podruhé to bude lepší, ať už to bude příští rok a nebo za roků deset. Děkujeme za to, že jste u toho byli s námi, že jste taky jeli NAFEST!

Tomáš Hart, organizátor

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru