Reprofoto video: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Dne 9. února letošního roku v době kolem 19:30 hod. na silnici č. I/62 mezi Ústím n. L a Děčínem řídil muž osobní vozidlo tovární značky Mazda. Jeho zběsilá jízda byla policistům oznámena od ostatních řidičů, neboť neustále s vozidlem po silnici kličkoval po celé její šíři.

Nebezpečná jízda skončila dopravní nehodou v úrovni obce Malšovice, při které vyjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem. Provedenou dechovou zkouškou bylo řidiči na místě naměřeno přes 2 promile alkoholu v dechu. 

"Na základě zveřejněné výzvy se policistům přihlásilo několik dalších svědků této nebezpečné jízdy. Případ si převzali děčínští kriminalisté. Ti v uplynulých dnech zahájili trestní stíhání 56letého muže, kterého obvinili z trestných činů obecného ohrožení a neoprávněného užívání cizí věci. V případě uznání viny u soudu muži hrozí trest odnětí svobody až na osm let," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru