Zdroj: PČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – Policistům z dálničního oddělení Řehlovice, jejichž „revírem je dálnice D8“, se podařilo vypátrat řidiče, který měl v úterý 2. dubna ve večerních hodinách několik kilometrů ujet na dálnici D8 v protisměru a při této riskantní jízdě navíc způsobit dopravní nehodu.

Díky vlastní operativní činnosti zjistili, že řidičem měl být 72letý muž z Děčína. Ten kvůli popsanému jednání v současné době čelí ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání trestného činu obecného ohrožení z nedbalosti, za což mu v případě prokázání viny před soudem hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let nebo zákaz činnosti.

Policisté kvůli tomuto případu už v pátek 5. dubna vyzvali veřejnost, zda by pomohla identifikovat řidiče vozu Hyundai Tucson černé barvy, který se řítil v protisměru na dálnici D8 a který tím ohrozil ostatní účastníky silničního provozu. „Hledáme tedy řidiče, kteří jeli v danou dobu ve směru jízdy od Prahy na Ústí nad Labem a potkali v levém jízdním pruhu vozidlo, jehož řidič jel v protisměru tedy na Prahu. V důsledku nutného úhybného manévru před protijedoucím vozidlem, z důvodu zabránění čelnímu střetu, jiný řidič následně havaroval," obrátil se tehdy s touto výzvou na ostatní řidiči policejní mluvčí Kamil Marek.

Na záběry z této události se můžete podívat ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru