Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Ústí nad Labem

Bohosudov – Vzhledem k realizaci dokončovacích prací v rámci rozsáhlé rekonstrukce nádraží Teplice v Čechách a k plánované rekonstrukci železniční stanice Bohosudov, dojde od pondělí 4. března k výluce na železniční trati. Konkrétně v úseku Teplice – Bohosudov. Výluka potrvá od pondělí do středy 6. března a bude probíhat denně, od 8-18 hodin.

Po dobu trvání výluky budou osobní vlaky nahrazené autobusy náhradní dopravy v úseku Teplice v Čechách – Ústí nad Labem, hlavní nádraží a zpět. Ostatní spoje, osobní, rychlíkové a spěšné vlaky, budou jezdit bez omezení. Vlivem výluky ale mohou nabírat určité zpoždění.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru