Při požáru vozu se popálil jeho majitel. Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – V průběhu posledního únorového víkendu Hasičský záchranný sbor na území Ústeckého kraje zasahoval u více než 40 událostí. Nejčastějším typem události byl požár. Do nedělního večera jich hasiči zlikvidovali 14.

Největší škodu způsobil požár osobního automobilu v Jirkově. Požár vznikl v sobotu ráno po výbuchu malé propanbutanové láhve. Popáleného řidiče převzala do své péče Zdravotnická záchranná služba. „Oheň poškodil i vedle stojící dodávku," uvedli hasiči na sociálních sítích.

Oproti tomu požár, který vznikl v sobotu odpoledne v zahrádkářské kolonii v Lovosicích, se obešel bez zranění a beze škody. Rozšířil se od kamen a poškodil pouze starou zahradní chatku.

Během víkendu hasiči také zasahovali u 4 dopravních nehod. Jedna z nich se stala v sobotu v Chomutově krátce před polednem. V důsledku srážky 2 osobních automobilů došlo ke zranění jedné osoby.

V neděli odpoledne došlo k řetězové nehodě 3 vozidle v Bystřanech u Teplic. „Do péče zdravotnickým záchranářům jsme předali 2 zraněné osoby, řídili jsme dopravu a provedli závěrečný úklid," uvedli hasiči.

Po nehodě u Tušimic museli hasiči vyprostit z auta ženu. Foto: HZS Ústeckého kraje

V neděli večer také ve spolupráci s jednotkou dobrovolných hasičů z Kadaně vyprostili profesionální hasiči ženu zaklíněnou při čelním střetu dvou osobních automobilů v zatáčce u elektrárny Tušimice. Nehoda si vyžádala zranění 3 osob a silnice II/568 byla v místě nehody uzavřena.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru