Ústečtí karatisté přivezli šest medailí z mistrovství ČR a čtyři medaile z Itálie
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Karatisty z klubu EHK karate přivítal na magistrátu radní pro sport Jiří Horák. Sportovcům poděkoval za vzornou reprezentaci města a poblahopřál jim k mimořádným úspěchům.

Ústečtí karatisté si přivezli šest medailí z mistrovství České republiky kadetů, juniorů, seniorů a žactva v Praze a čtyři medaile z 26th Open European Fudokan Championship v Itálii. Ocenění obdrželi Petr Beutel za získání dvou bronzových medailí v karate na Mistrovství ČR žáků, Anna Chvátalová za získání stříbrné medaile v karate na Mistrovství ČR žáků a dvou bronzových medailí na Open European Fudokan Championship, Štěpánka Jalovecká za získání bronzové medaile v karate na Mistrovství ČR kadetů a bronzové medaile na Open European Fudokan Championship, Kateřina Kořenová za získání dvou stříbrných medailí v karate na Mistrovství ČR kadetů, Antonín Kořenský za získání dvou stříbrných medailí v karate na Mistrovství ČR kadetů a bronzové medaile na Open European Fudokan Championship, Lenka Vinšová za získání zlaté medaile v karate na Open European Fudokan Championship a Zdeněk Zvěřina za získání bronzové medaile v karate na Mistrovství ČR kadetů. Radní Horák poděkoval i trenérům za jejich práci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru