Staford při venčení pokousal jiného psa. Majitele teď hledá policie
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté šetří případ přestupkového jednání a pátrají po muži, který je majitelem psa rasy asi Stafordširského bulteriéra, šedé barvy s bílou náprsenkou a bílým pruhem na hlavě. Tento muž dne 14.10. kolem m7.40 hodin v ulci Rooseveltova venčil svého psa, kdy při venčení došlo k potyčce s jiným psem.

Dle popisu majitele druhého psa se jedná o muže ve věku 35-40 let, vysokého 180 cm a uhlazeného vzhledu. Muž bude bydlet pravděpodobně někde v okolí.

"V případě, že máte informace o koho by se mohlo jednat nebo si to přímo čte majitel venčícího psa, tak se prosím obraťte na linku 158 nebo se dostavte na Obvodní oddělení policie - Město," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru