UPOZORNĚNÍ: Zákaz koupání a plutí na jezeře Milada
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústecko – Na jezeře Milada platí od čtvrtka 28. července zákaz koupání a pohybu na vodní hladině. Informaci na svých stránkách zveřejnil státní podnik Diamo, který přezdívané ústecké moře spravuje.

Důvodem zákazu je pohyb  letadel a helikoptér bojujících s rozsáhlým požárem v Národním parku České Švýcarsko. „Hasicí stroje budou nabírat vodu z jezera pro hašení požáru na území Českého Švýcarska. Dohled nad vodní plochou bude provádět Poříční oddělení Policie České republiky. Děkujeme za pochopení,“ uvádí státní podnik na svých stránkách.

V národním parku České Švýcarsko bojují hasiči, policisté a vojsko od neděle 24. července s rozsáhlým požárem lesního porostu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru