Ze zaparkovaného auta vytékal olej, na místo vyjížděli hasiči
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 6.5.2022 v 07,50 hod., byla na telefonickou žádost od neznámého oznamovatele provedena kontrola ulice Ladova, kde před Billou mělo parkovat osobní vozidlo ze kterého vytéká provozní kapalina. Na místě strážníci zjistili, že z vozidla vytékal motorový olej na pozemní komunikaci.

Z registru vozidel byl zjištěn provozovatel zmiňovaného vozidla, který nebyl strážníky zastižen v místě jeho trvalého bydliště. Hlídka na místo přivolala hasiče, kteří po příjezdu výjezdové skupiny asanovali komunikaci vapexem. Šetřením byla zjištěna matka provozovatele vozidla, která po telefonické konzultaci se synem přislíbila, že vozidlo bude z místa odstraněno.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru