Policisté prověřují zranění dětí od pyrotechniky, jinde smetlo auto asi opilého chodce
Ilustrační foto: archiv
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Policisté v Ústeckém kraji zažili poměrně rušnou silvestrovskou noc. Zatímco v průběhu 31. prosince přijalo operační středisko do půlnoci 239 oznámení, jen za prvních sedm hodin nového roku se na tísňovou linku obrátilo 214 osob.

"Jednalo se především o oznámení týkající se rušení nočního klidu, fyzických napadení a dalších případů, kde mnohdy sehrála roli zvýšená konzumace alkoholu," uvedl mluvčí policistů Daniel Vítek.

Policisté prověřují také okolnosti dvou zranění nezletilých dětí, ke kterým mělo dojít během noci v souvislosti s použitím pyrotechniky, jeden případ se stal v Postoloprtech, druhé dítě bylo zraněno v Dubí.

"Po čtvrté hodině ráno pak došlo v Korozlukách u Mostu ke střetu vozidla a pravděpodobně podnapilého chodce, který byl letecky transportován do nemocnice, okolnosti a příčinu nehody prověřujeme," dodal Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru