Ústecké Vánoce budou kvůli vládním nařízením na dvou místech ve městě
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Letošní ročník Ústeckých Vánoc proběhne kvůli vládním nařízením na dvou místech ve městě, přinášíme aktuální informace od pořadatelů.

Tradiční vánoční trhy se budou konat na Lidickém náměstí. U stánků budou obslouženi všichni zákazníci. Budou však zrušena místa pro konzumaci pokrmů.

Veškerý kulturní program bude letos přenesen do atria magistrátu. Tento prostor bude ohraničen a budou do něj vpuštěny pouze osoby, které se prokáží potvrzením o prodělání onemocnění covid-19 či očkováním proti této nemoci dle aktuálních vládních nařízení.

Rozsvícení stromečku na Lidickém náměstí proběhne v neděli 28. listopadu v blíže nespecifikovanou dobu, aby nedocházelo k nadměrnému shlukování osob.

Kulturní program je dostupný na stránkách Ústeckých Vánoc. Jeho změna je vyhrazena s ohledem na aktuální vládní opatření. Doporučujeme proto sledovat stránky města i Ústeckých Vánoc.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru