Policisté při dopravní kontrole narazili na kradené věci, řidič navíc neměl za volantem co dělat
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Hrbovice - Chlumeckým policistům pomohla trochu náhoda, trochu štěstí k tomu, aby objasnili případ vloupání do garáže v Chlumci. Minulý týden v odpoledních hodinách v obci Hrbovice policejní hlídka zastavila 38letého řidiče vozidla Škoda Fabie s přívěsným vozíkem.

Při této kontrole policisté z dostupných evidencí zjistili, že řidič má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Při obhlídce vozidla si zároveň všimli nákladu, který v přívěsném vozíku měl. Část nákladu ve vozíku totiž odpovídala věcem, které byly den předtím odcizené z jedné z garáží v Chlumci. Ve chvíli, kdy se řidiče zeptali, odkud tyto věci pocházejí, jeho odpověď přesvědčivá nebyla.

"Řidiči byla zakázána další jízda a byl převezen na obvodní oddělení policie. Následně se do případu rovněž vložili i ústečtí kriminalisté a společně s chlumeckými policisty se podařilo zadrženému muži prokázat i vloupání do garáže, kde způsobil škodu kolem 39 tisíc korun. V současné době čelí obvinění z trestného činu Krádeže Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru