Ústecké Vánoce pomalu přicházejí! Organizátoři věří v oblíbené hromadné rozsvícení stromu
Přípravy na vánoční trhy na Kostelním náměstí. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Vánoce, Vánoce přicházejí… Slova známé písničky probleskla hlavou na Kostelním náměstí nejednomu procházejícímu při pohledu na dělníky stavějící stánky. Organizátoři Ústeckým Vánoc se intenzivně připravují na letošní adventní čas začínající v neděli 28. listopadu.

Ačkoliv pořadatelé, kvůli v posledních dnech zvyšujícímu se počtu nakažených virem způsobující nemoc covid – 19, případným přijatým opatřením, ladí program do poslední chvíle, redakci e-ústí.cz se povedlo zjistit, na co se mohou Ústečané těšit.

Mezi nejnavštěvovanější místa v Ústí nad Labem patří každoročně Lidické a Kostelní náměstí. „Když situace dovolí, plánujeme letos první neděli adventní (28. listopadu) s Ústečany v 18.00 hodin na Lidickém náměstí hromadně rozsvítit vánoční strom. Bohatý kulturní program chceme tento den odstartovat již v odpoledních hodinách. Hlavní pěveckou hvězdou bude Kamil Střihavka. Návštěvníci vánočních trhů se mohou těšit po celý adventní čas na stánky s tradičním sortimentem,“ uvedl Jaroslav Pém z agentury SuperKoncerty.cz.

Na Kostelním náměstí začnou Ústecké Vánoce již v pátek 26. listopadu. „Žádné hromadné akce pro letošní rok neplánujeme. Návštěvníkům obchodního a zábavního centra Forum mohu prozatím slíbit oblíbenou Ježíškovu poštu nebo Strom splněných přání. Všechno bude záležet, v ten daný čas, na konkrétních opatřeních souvisejících s šířením viru způsobující nemoc covid – 19. Nechceme žádného našeho návštěvníka vystavit riziku možné nákazy,“ doplnila Kateřina Kejřová, marketingová manažerka OC Forum.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru