Povedená trojice měla v baru okrást muže, prý je urážel kvůli barvě pleti
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 15.10.2021 v 22.30 hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Hrnčířská k Sport baru Arena, z důvodu telefonického oznámení, kdy oznamovatel operátorovi sdělil, že byl okraden neznámým mužem o finanční hotovost a bude ho pronásledovat.

Po příjezdu hlídky na místo bylo přes operační středisko hlídce sděleno, že muž je na vlakovém nádraží. Po přemístění hlídek na uvedené místo, bylo zjištěno, že se oznamovatel nachází v ulici Hradiště, kde byl dostižen strážníky. Dále bylo zjištěno, že dotyčná osoba se nachází pod vlivem alkoholu. Dotyčný přítomným strážníkům uvedl, že v baru 777 na Mírovém náměstí, došlo mezi ním a neznámým mužem, který byl v doprovodu dvou žen k fyzické potyčce a on posléze zjistil, že mu byla odcizena finanční hotovost ve výši cca 5 až 6 tisíc Kč.

1910mpulkz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Dále uvedl, že po incidentu tato trojice odešla přes Mírové náměstí do ulice Hrnčířská, kde se mu ztratila. Dále hlídka doprovodila okradeného do zmíněného baru, kde byla celá událost potvrzena svědkyní události, která hlídce sdělila, že oznamovatel se skutečně s neznámým mužem popral, kdy tento mu vytáhl peněženku ze zadní kapsy od kalhot a hodil mu jí na zem. Po zklidnění konfliktu ostatními hosty baru trojice odešla z baru pryč.

Po těchto sděleních a podání popisu trojice osob, se jeden ze strážníků vrátil zpět do Sport baru Aréna, kde byla zjištěna u stolu sedící trojice osob, která odpovídala danému popisu. Trojice byla strážníkem vyzvána k prokázání totožnosti a k podání vysvětlení k celé věci. Na dotaz hlídky co se v baru přihodilo, jeden z kontrolovaných uvedl, že zde měl konflikt s nějakým mužem, který ho měl urážet kvůli jeho barvě pleti. Vzhledem k těmto událostem byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celou událost od strážníků převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru