Řidič dodávky ujížděl před policisty a havaroval, převážel patnáct migrantů!
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecko - Hlídka Celní správy v pondělí 18. 10. před půlnocí oznámila, že na dálnici D8 pronásledovala dodávku se slovenskou registrační značkou, jejíž řidič nereagoval na znamení k zastavení a s vozidlem ujížděl.

Na 87. km z dálnice sjel, havaroval na lesní cestě poblíž Petrovic na Ústecku a z vozidla utekl směrem k dálnici D8. Řidiče zadrželi krátce po oznámení policisté dálničního oddělení Řehlovice v tunelu Panenská na D8. 42letý cizinec je podezřelý z přečinu organizování a umožnění nedovoleného překročení státní hranice. Případem se nadále budou zabývat ústečtí kriminalisté.

1910dodavkakz2

Foto: Policie ČR

V zavazadlovém prostoru havarovaného vozu se nacházelo 15 osob cizí státní příslušnosti. Při havárii naštěstí nebyl nikdo zraněn. Cizinci, z nichž byly 3 ženy a dva nezletilí, byli eskortováni na oddělení cizinecké policie, kde bylo zjištěno, že se jedná o státní příslušníky Sýrie.

1910dodavkkz3

Foto: Policie ČR

"Vzhledem k tomu, že nepředložili žádné cestovní doklady, vzniklo důvodné podezření, že neoprávněně vstoupili a pobývají na území České republiky. S cizinci bylo zahájeno správní řízení o správním vyhoštění z území členských států EU," uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru