VIDEO: Motorkář na útěku se nehezky spletl. Policistům nezmizel ani v terénu
Motorkář míří ze silnice ve snaze uniknout. Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Po silnicích, polích a dalším těžším terénem ujížděl před policisty 33letý motorkách v Arnultovicích na Ústecku. Myslel si, že mimo cesty dokáže na svém stroji zmizet. Spletl se.

Policisté nyní zveřejnili video ze sobotní honičky. "Motocyklista ve vysoké rychlosti uháněl po polních cestách a domníval se, že když se vydá do luk a těžšího terénu, tak policisty setřese. Mýlil se. Policisté tohoto řidiče po zhruba dvou minutách dojeli a zastavili. Ovšem i přesto se pokoušel uniknout a dal se na útěk," přibližuje policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Po chvilce byl zadržen a převezen do policejní cely.

Proč ujížděl? Policisté zjistili, že má nejenom vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel, ale že seděl na motorce, která nemá registrační značky a má odstraněno VIN. "V tuto chvíli je motocykl na zkoumání, zda se jedná o motocykl odcizený. Nelze ani říci, že byl pod vlivem drog nebo alkoholu, protože tyto zkoušky řidič odmítl," dodala mluvčí.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=w1odz-CEddM

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru