STALO SE: Na ubytovně se kšeftovalo s marihuanou! Dealer ji prodával i vyměňoval za různé protislužby
Ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Lounsko - Obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy čelí 32letý muž. Podle kriminalistů měl dotyčný na ubytovně, kde v té době bydlel, distribuovat marihuanu jejím uživatelům.

Drogu měl prodávat, ale také poskytovat bezplatně nebo za různé protislužby. "Těmi měly být buď odvoz vozidlem na nákup a podobně, anebo výměna za cigarety či tabák. Vše se ale provalilo a muž bude muset své jednání zřejmě vysvětlovat u soudu. Tam mu v případě prokázání viny může hrozit trest odnětí svobody v rozmezí jednoho roku až pěti let," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru