Ústí nad Labem navštívil Andrej Babiš s maďarským premiérem Viktorem Orbánem
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústí nad Labem navštívil ve středu maďarský premiér Viktor Orbán. Doprovodil ho český premiér Andrej Babiš a další osobnosti. Na Větruši je přivítal primátor Petr Nedvědický.

Členy maďarské delegace dále byli: Péter Szijjártó, ministr zahraničních věcí a obchodu Maďarska, László Palkovics, ministr pro inovace a technologie Maďarska a Miklós Boros, mimořádný a zplnomocněný velvyslanec Maďarska v ČR. Za českou stranu se návštěvy účastnili: Karel Havlíček, místopředseda vlády, ministr průmyslu a obchodu a ministr dopravy ČR a Tibor Bial, mimořádný a zplnomocněný velvyslanec ČR v Maďarsku.

Na Větruši vyjeli členové delegace lanovkou, u ní je přivítal primátor Nedvědický a doprovodil do zámečku. „Měl jsem příležitost s panem premiérem strávit pár minut v příjemném rozhovoru. Vyprávěl mi, že četl knihu Milenci a vrazi od Vladimíra Párala, pověděl jsem mu, že část děje se odehrávala právě tady,“ přiblížil atmosféru návštěvy Petr Nedvědický.
V rámci svého programu navštívili oba premiéři s doprovodem zákaznické centrum Innogy v Ústí nad Labem, lanovkou vyjeli na Větruši a poobědvali v místní restauraci.

Odpoledne se v Severočeském divadle konala tisková konference obou premiérů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru