V Ústí startuje na Zimním stadionu pravidelné bruslení pro veřejnost
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na ledovou plochu ústeckého Zimního stadionu se vrací pravidelné bruslení pro veřejnost. Dvířka mantinelu se otevřou návštěvníkům již 5. září (dnes) v 17.30 hodin.

Základní vstupné dospělého přijde na 40 Kč. Děti a senioři nad 62 let zaplatí 15 Kč. Bruslící návštěvníci mohou využít šatny za 6 Kč. Veřejné bruslení končí úderem 19.00 hodiny.

Podle webu usti-aussig.net byl ústecký Zimní stadion postaven v letech 1965 až 1971. Hokejový stánek týmu HC Slovan Ústí nad Labem prošel za poslední roky několika rekonstrukcemi. V roce 2010 dostala budova nový, plechový plášť. Původní vzhled stavby, která měla nezaměnitelnou podobu šedesátých let, je tak zcela pryč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru